Rondreizen op maat: Corsica

De autorondreizen van Het Frankrijk Huis op het eiland Corsica zijn bijna het hele jaar mogelijk . In een persoonlijk gesprek met u noteren wij al uw wensen omtrent de rondreis en u ontvangt daarna van ons een reisvoorstel dat zoveel mogelijk aan deze wensen voldoet. Tijdens uw individuele reis gaat u met eigen auto of huurauto op pad en stopt u onderweg waar en wanneer u maar wilt. Wij hebben uw bijzondere overnachtingsplekken al gereserveerd, dus alle tijd om van de omgeving te genieten. Heeft u langer de tijd? Aan het eind van de rit nog een paar dagen aan het strand of bij het zwembad bijkomen? Wij plannen op de leukste locaties graag een paar extra dagen voor u in.

Autorondreis Corsica Noord

Deze autorondreis Corsica voert u langs de hoogtepunten van het noorden van Corsica. Door streken als de Balagne, de Cap Corse en het bergachtige binnenland rond Corté. In 10 dagen tot 2 weken reist u langs o.a. Ajaccio, Calvi, Ile Rousse, Saint Florent, Cap Corse en Corte.

Meer informatie over deze reis

Autorondreis Corsica Zuid

Deze autorondreis Corsica Zuid voert u langs de hoogtepunten van het zuiden van Corsica. In 10 dagen tot 2 weken reist u langs o.a. Ajaccio, Sartène, Bonifacio, Porto-Vecchio en Corte.

Meer info over deze reis

Autorondreis Corsica Compleet

Voor deze autorondreis heeft u wat meer tijd nodig. Heeft u 2 weken vakantie of langer, dan is deze reis prima geschikt voor u. U reist langs o.a. Ajaccio, Calvi, Ile Rousse, Saint Florent, Cap Corse, Bastia, Corte, Porto-Vecchio, Bonifacio, Sartène.

Meer info over deze reis

Autorondreis Corsica en Sardinië

Combineer Corsca met Sardinië Dichtbij elkaar en toch heel anders en verschillend. Deze autorondreis voert u door het zuiden van Corsica en het noorden van Sardinië. Deze autorondreis is het beste te maken met uw eigen auto. We kunnen voor u de reis ook inclusief de vluchten en de huurauto verzorgen maar dan begint de reis op Sardinië omdat u dan wel uw huuauto mee mag nemen naar Corsica.
Meer info over deze reis

Extra reserveringen en vervoer

Al onze autorondreizen Corsica zijn inclusief de vluchten en de huurauto op Corsica. Reist u met eigen auto naar Corsica dan reserveren we graag de ferry voor u. U kunt dit aangeven op het aanvraagformulier voor deze reizen.

Vervoer van/naar Corsica
vluchten met Transavia op meerdere dagen in de week van april tot oktober, lees meer...
ferry met Corsica Ferries vanaf meerdere havens op het vaste land, dagelijks mogelijk, lees meer...

Extra’s:
verlenging van uw vakantie aan de mooie stranden van Corsica of op Sardinië is mogelijk
reis- en/of annulerngsverzekeringen