• corsica belambra borgo pineto

Waarom naar Belhambra Borgo Pineto

Omdat dit park een bepaalde luxe biedt welke gezinnen met kinderen van alle leeftijden aanspreekt. Heerlijk wegdromen aan het strand of met een boek op een ligbed aan het zwembad en de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd in het restaurant van het park.
Zin om zelf iets te koken? Dan kunt u gebruik maken van de kitchenette in de accommodatie.

Vakantiepark Belhambra Borgo Pineto

Dit vakantiepark is er één met luxe. Voeten in het zand want de ligging aan het enorme zandstrand is perfect.
De ligging van dit park is een ideaal uitgangspunt voor leuke uitstapjes hoewel u en uw kinderen zich niet zo snel zullen vervelen op het park.
Vanuit Belhambra Borgo Pineto kunt u uitstapjes maken naar Bastia, Cap Corse via de mooiste routes.

Belhambra Borgo Pineto biedt activiteiten welke geschikt zijn voor alle leeftijden.
Het hele seizoen worden er fitnesstrainingen geboden en tijdens het hoogseizoen in juli en augustus worden de trainingen zelfs met een Les Mills ™ trainer aangeboden. In het heerlijke verwarmde zwembad worden er tevens aquagym lessen gegeven en zelfs zwemlessen welke gegeven worden door een gekwalificeerde leraar (tegen betaling).
Watersportfanaten kunnen zelfs hun boot aanleggen aan het strand van de club (hele seizoen geopend).

Vakantiepark Belhambra Borgo Pineto

een luxe vakantiepark gelegen aan een enorm zandstrand
leuke activiteiten voor jong en oud
ideaal uitgangspunt voor uitstapjes naar Bastia, Cap Corse via de allermooiste routes
uitstekend restaurant op het park
verwarmd zwembad het hele seizoen
mooi groen aangelegd park met palmbomen

Faciliteiten Belhambra Borgo Pineto

Met de faciliteiten op dit park zit het wel goed. Het park beschikt over een verwarmd zwembad van 300 m² met kinderbad en is het hele seizoen geopend
Stoere activiteiten voor volwassenen en kinderen: verhuur van jetski's en kayakken (ter plaatse te boeken en tegen betaling), ook het hele seizoen geopend
2 tennisbanen
1 petanquebaan ('s avonds verlicht)
1 volleybalveld
Tafeltennistafels ('s avonds verlicht)
Speeltuin: Léoland

Er worden volop activiteiten voor diverse leeftijden georganiseerd op het park.
Clubs (3 maanden tot 3 jaar) open van 30/04/2020 tot 26/09/2020
Clubs (3 tot 17 jaar) open van 04/07/2020 tot 29/08/2020

Restaurant:
Geen zin om zelf te koken? U kunt tijdens u verblijf ook kiezen voor halfpension, of zelfs volpension (alleen tijdens schoolvakanties, vraag ons naar de mogelijkheden) en geniet van heerlijk gerechten van het gastronomische en verfijnde buffet op het terras van het restaurant met uitzicht op de palmentuin. Zelfs wordt er rekening gehouden met voeding voor de allerkleinsten (-24 maanden).
Afkoelen met een biertje of goed glas wijn? Dit park beschikt over een gezellige lounge bar met terras. In de bar BCroq kunt u tevens wat snacks bestellen.

    Info reserveringen zomer 2021 - COVID-19
    Omdat het lang onduidelijk was of we wel op reis konden gaan, hebben veel Fransen besloten om deze zomer in eigen land op vakantie te gaan. En ook naar Corsica. Dat betekent dat veel accommodaties in juli en augustus al vol zitten. Daarom zijn alle reizen naar Corsica voor deze zomer op aanvraag.

    Cap Corse en Bastia

    Het bovenste puntje van Corsica heet Cap Corse. Een uniek stukje Corsica met aan de westkant een grillige kustlijn met veel grotten en aan de oostkant een lagere rotsige kust. Ca. 80 km. kustlijn vormen de Cap Corse. Een rijk begroeid deel van het eiland en in een dag is een rondje Cap Corse met de auto goed te doen. U bezoekt kleine stadjes aan zee met leuke havens, u heeft uitzicht op de kleine eilanden voor de kust en rondom de Cap Corse vindt u ook de Genuaanse Torens die de kust van Corsica zo kenmerken.

    Beoordelingen van onze klanten over Résidence Borgo Pineto