• bella scusa corsica 001
 • bella scusa corsica 001
 • bella scusa corsica 001
 • bella scusa corsica 001

  Over onze prijzen:

  Info reserveringen zomer 2021 - COVID-19
  Omdat het lang onduidelijk was of we wel op reis konden gaan, hebben veel Fransen besloten om deze zomer in eigen land op vakantie te gaan. En ook naar Corsica. Dat betekent dat veel accommodaties in juli en augustus al vol zitten. Daarom zijn alle reizen naar Corsica voor deze zomer op aanvraag.

  Prijzen in € per persoon bij opgegeven bezetting en reisduur
  tarieven inclusief ontbijt

  Kamers voor 3, 4 of 5 personen:
  In de kamers Bella Stonda, Bella Signora en Bella Stella is er ruimte voor meerdere personen.
  Bella Stonda is 2 tot 3 personen
  Bella Signbora is 2 tot 4 personen
  Bella Stella is 2 tot 5 personen
  Indien deze kamers met meer dan 2 personen worden bezet, gelden er lagere tarieven. Wij doen u hiervoor graag een voorstel op maat.

  Corte en de bergen van Corsica

  Het spectaculaire berglandschap rond de oude hoofdstad Corte is zo anders als de kustlijn die u wellicht tot nu toe gewend was. Vanaf de kust stijgt de weg snel en voert het u de bergen in waarvan de Monte Cinto de hoogste top is op Corsica ( 2706 m.). Het binnenland van Corsica is ruig, indrukwekkend en groen. Een heerlijk wandelgebied vol met wandelroutes (de GR20 over het hele eiland is de bekendste), bergmeren zoals het Lac de Melo en bossen (zoals het Foret de Ospedale).

  Corte was vroeger hoofdstad van het eiland en hier begon ooit het Corsicaanse nationalisme onder Pascal Paoli. Zijn standbeeld staat op het plein in Corte. NIet ver vn het interessante Corsica Museum. Tegenwoordig is Corte ook een gezellige studentenstad, heel gezellig. Bezoek in ieder geval de Citadelle, de Belvedere, het Corsics Museum en de valleien van Restonica (het riviertje) en Tavignano.

  Beoordelingen van onze klanten over B&B Bella Scusa