U bent hier: Home > Vliegreis Corsica

Met het vliegtuig naar Corsica | Transavia

Op dit moment is Transavia de enige maatschappij die rechtstreeks vanaf Amsterdam Schiphol naar Ajaccio op Corsica vliegt. Vanaf eind april tot eind oktober 2 keer per week en in juli en augustus 3 keer per week. De vlucht duurt ca. anderhalf uur en vertrekt meestal vroeg in de ochtend vanaf Amsterdam Schiphol.

De luchthaven van Ajaccio Corsica is niet heel groot wat als voordeel heeft dat in- en uitchecken meestal niet veel tijd vergt (behalve in het hoogseizoen wanneer het wel druk kan zijn op de kleine luchthaven). Aanvliegen op Ajaccio Corsica is prachtig. Bij mooi weer - en bij een raamplaats - kan je Corsica al goed zien liggen. Het contrast tussen de bergen en het water is mooi om te zien.

Vanaf de luchthaven Ajaccio op Corsica bieden wij huurauto's aan om het eiland te gaan ontdekken. Vlieg je met Transavia naar huis aan het einde van je vakantie, dan reserveren we graag een hotel in de buurt van de luchthaven voor je.

Met het vliegtuig naar Corsica | Overige maatschappijen

Air Corsica vliegt vanaf België (Brussel Charleroi) naar Bastia, Ajaccio en Figari op Corsica.
KLM/Air France vliegt dagelijks vanaf Amsterdam Schiphol op Corsica maar altijd met een overstap in Parijs, Marseille of Nice.
Ryan Air vanaf Brussel Charleroi naar Figari op Zuid Corsica.

Offerte op maat
Bij het organiseren van uw rondreis - autovakantie - Corsica reserveren wij in overleg met u de best passende vluchten. Wij maken dan voor u een reisvoorstel op maat voor uw Corsica autovakantie.