Waarom naar Pavillons Moby Dick

Huisjes tot 3 personen
Aan het strand

Als Robinson Crusoë op Corsica

Vanaf welk punt je ‘m ook bekijkt, de baai van Santa Giulia is adembenemend! Witte stranden, overgaand in een zee met een palet aan blauwkleuren. Op deze smalle landtong liggen enkele accommodaties van de Groep Moby Dick. Geen verkeerde naam als al je accommodaties direct aan zee liggen.

Strandhuisjes aan zee

Verspreid tussen de pijnbomen over een lengte van ca. 500 meter liggen meer dan 50 strandhuisjes. Er is een prijsverschil tussen de voorste huisjes - dichtst bij zee en strand - en de huisjes daarachter maar allemaal max. 10 tot 30 meter van zee! De volledig houten huisjes zijn basic ingericht maar compleet. Er is een kleine badkamer, een kleine keuken en een kleine living annex slaapkamer voor max. 3 personen.

Buitenleven

Maar op Corsica brengen we de meeste tijd door op het terras, in de zee of op het strand. Hier ga je heen voor het echte Robinson gevoel, want je hoort de zee, je ruikt de zee en je ziet vooral de zee. En vanaf je hangmat die standaard op het terras aanwezig is laat je de wind door je haren waaien en kun je vooral relaxen.

Algemeen strandhuisjes Moby Dick

De strandhuisjes zijn heel eenvoudig maar toch opvallend compleet ingericht. Je vindt een kleine donkerhout gekleurde keuken in marine stijl, met 2 kookplaten, kleine koelkast met diepvriesvakje, afwasmachine, koffiezetapparaat. Er tegenover een kleine badkamer met douche, wastafel, wc. Er is zelfs een een föhn en vergrootspiegel!

Vervolgens kom je in de slaap/woonkamer met 2-persbed met daarboven hoogslaper kinderformaat (ca 1,80 x 80 br). Kleine tafel met 2 stoeltjes, hang/legkast, aircoditioning, kluisje, schuifpui om door te waaien. Terras met tuinset en natuurlijk de heerlijke hangmat!

De strandhuisjes zijn zodanig geschakeld dat je nooit echt naast elkaar zit of elkaars terras bespiedt! Een beetje kris kras. Er wordt onderscheid gemaakt tussen huisjes X en Y. Het verschil is de afstand naar het strand (nooit meer dan 30 meter) en daarmee ook het zeezicht. Alle huisjes zijn volledig omgeven door pijnbomen, dus altijd schaduw. Vanaf de strandhuisjes zijn er vijf ingangen om naar het strand te gaan. Dit is gedaan om toegang van niet gasten (strandgangers) te verhinderen.

Hier ga je heen voor het echte Robinson gevoel. En vanaf je hangmat op het terras aanwezig is laat je de wind door je haren waaien en kun je vooral relaxen!

Verzorging

U verblijft bij Pavillons Moby Dick op basis van logies.

Ligging strandhuisjes Moby Dick

De strandhuisjes liggen aan de baais van Santa Giulia, op ca. 10 km van Porto Vecchio in het zuidoosten van Corsica.

Dichtstbijzijnde ferryhaven: Bastia
Dichtstbijzijnde luchthaven: Figaro (va. Brussel)

  Aankomst op maandag of dinsdag v.a. 16.00 uur en vertrek op maandag of dinsdag tot 10.00 uur  Inclusief

  • Huur van het huisje
  • Lakens en keukendoeken (wekelijks wissel)
  • Eindschoonmaak
  • Toeristenbelasting

  Exclusief

  Verplicht
  • Borgsom: € 300,- ter plaatse te voldoen

  Optioneel
  • Handdoeken (evt te huur, vooraf opgeven)
  • Babybed: € 20,- per verblijf, ter plaatse te voldoen, vooraf opgeven.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.

  Annuleringsvoorwaarden strandhuisjes Moby Dick

  Indien een dienst/reis wordt geannuleerd zijn voor elke cliënt naast de verschuldigde reserveringskosten, het calamiteitenfonds en premie(s) voor de via Het Frankrijk Huis afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering, de annuleringsvoorwaarden van de leverancier, zoals hieronder vermeld, van toepassing:
  • Bij annulering vanaf de 30e dag (inclusief) tot de 21e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 30% van de reissom
  • Bij annulering vanaf de 21e dag (inclusief) tot de 14e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 50% van de reissom
  • Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 7e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 75% van de reissom
  • Bij annulering vanaf de 7e dag (inclusief) tot en met de dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst of later: de volledige reissom

  Actueel weer in Porto Vecchio

  Météo Porto-Vecchio © meteocity.com

  Beoordelingen van onze klanten over Pavillons Moby Dick